5 Kontinens Masszázs Tanfolyam

Az 5 kontinens masszázs egy kombinált technika, ötvözi 6 féle masszázs, az energetikai kezelés és az illóolajok hatását.
Nagyon sok minden történik ebben a masszázsban. Az illóolaj, a mozdulatok és az energiák segítik a méregtelenítést, az elengedést, a kapcsolatod megváltoztatását a testeddel, az erőforrásaid felfedezését és még nagyon sok mást.
Szerteágazó hatásokat lehet tapasztalni fizikai és érzelmi szinten is. Mivel nagyon összetett masszázsról van szó, -méregtelenítünk, ellazítunk és megújítunk- ez a különböző testekre különböző hatással van.
Többen tapasztaltak súlycsökkenést, fájdalmak megszűnését, az izmok, ízületek állapotában történő változást. Stimulálja a nyirokrendszert, támogatja az emésztést. Jó hatással van a puffadásra is. Beindítja az energiákat, fokozza a libidót. Van, akinek láthatóan csökkentek a ráncai.
Ez a masszázstechnika a belső gyógyító energiával és az univerzális energiával összekapcsolva lehetővé teszi nekünk, hogy finoman mindent kinyissunk és feldolgozzunk a test és a gerincoszlop mentén, az életerő (kundalini) energiáját, hogy azután egyenesen a szívben szabadítsuk fel.

Aktiválja a természetes öngyógyító folyamatokat azáltal, hogy rengeteg érzelmi emléket és méreganyagot tölt le.

Olyan, mint egy pszichoterápia a testnek, lehetővé teszi a helyreállító és aktiváló folyamatokat, megnyitva a test emlékezetét, fokozatosan megtisztítva a régi traumákat és lehetővé téve, hogy az öröm és az életenergia (libidó) szabadon áramoljon.
Lépésről lépésre teszi lehetővé az önbecsülés visszanyerését, illetve egy újfajta életerő megjelenését, harmonizálja az energiánkat blokkoló érzelmi terheket.
A tanfolyamon 2 nap alatt elsajátíthatod ezt a különleges masszázs technikát és egyúttal részt veszel egy csodálatos utazáson mélyen önmagadba.

A tanfolyamon kézikönyvet kapsz és okleveles kezelő leszel.

Befektetésed:
Tanfolyami díj: 480 euro (napi árfolyamon forintban is fizethető)

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.