5 Kontinens Masszázs

Az 5 kontinens masszázs leginkább egy csodálatos utazás mélyen önmagadba.

Ez a kombinált technika ötvözi 6 féle masszázs, az energetikai kezelés és az illóolajok hatását.

A Hawaii lomi-lomi, kaliforniai, svéd, indiai ayurvédikus és ázsiai tuina masszázs, reiki energia és 25 potens illóolaj (rozmaring, eukaliptusz, niaouli, citrom levendula, teafa…, ylang-ylang, geránium, édes narancs, fahéj…) lehetővé teszik, hogy az életenergia  közvetlenül áramolhasson.

Nagyon sok minden történik ebben a masszázsban. Az illóolaj, a mozdulatok és az energiák segítik a méregtelenítést, az elengedést, a kapcsolatod megváltoztatását a testeddel, az erőforrásaid felfedezését és még nagyon sok mást.

Ez még egy nagyon új dolog Magyarországon, de már egyre több tapasztalat van arról, hogy milyen változások tudnak történni a fizikai testben és egyéb szinteken is.

Többen tapasztaltak súlycsökkenést, fájdalmak megszűnését, az izmok, ízületek állapotában történő változást. Stimulálja a nyirokrendszert, támogatja az emésztést. Jó hatással van a puffadásra is. Beindítja az energiákat, fokozza a libidót. Van, akinek láthatóan csökkentek a ráncai.

Szerteágazó hatásokat lehet tapasztalni fizikai és érzelmi szinten is. Mivel nagyon összetett masszázsról van szó, -méregtelenítünk, ellazítunk és megújítunk- ez a különböző testekre különböző hatással van.

Ez a masszázstechnika a belső gyógyító energiával és az univerzális energiával összekapcsolva lehetővé teszi nekünk, hogy finoman mindent kinyissunk és feldolgozzunk a test és a gerincoszlop mentén, az életerő (kundalini) energiáját, hogy azután egyenesen a szívben szabadítsuk fel.

Aktiválja a természetes öngyógyító folyamatokat azáltal, hogy rengeteg érzelmi emléket és méreganyagot tölt le.

Olyan, mint egy pszichoterápia a testnek, lehetővé teszi a helyreállító és aktiváló folyamatokat, megnyitva a test emlékezetét, fokozatosan megtisztítva a régi traumákat és lehetővé téve, hogy az öröm és az életenergia (libidó) szabadon áramoljon.

Lépésről lépésre teszi lehetővé az önbecsülés visszanyerését, illetve egy újfajta életerő megjelenését, harmonizálja az energiánkat blokkoló érzelmi terheket.

Mire számíts

A masszázs kb másfél- két óra hosszú.

Olajos masszázsról van szó, számíts arra, hogy a tested és a hajad is olajos lesz. Jó, ha nem kell sietned és utána tudsz pihenni.

Lehetőleg ne közvetlenül étkezés után, teli hassal érkezz.

Néhány illóolaj fotoszintetizátornak minősül, ezért masszázs után néhány óráig lehetőleg kerüljük a direkt napsugárzást, napozást.

A masszázs alsóneműben történik, de csak az éppen masszírozott felület van kitakarva.

A masszázst alapvetően egészséges embereknek ajánlom.

Nem ajánlott

A masszázst a következő formákban veheted igénybe:

Jelentkezés

    Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.