Access Bars Tanfolyam

access bars tevékenység kép

Ha hallottál már a barsról, esetleg kipróbáltad és személyes tapasztalataid is vannak róla, akkor lehet, hogy szívesen meg is tanulnád. Ha nem hallottál róla, akkor pedig figyelmedbe ajánlom az alábbi információkat. Várlak akkor is, ha ismételni szeretnél.

Az access bars megtanulásával segíthetsz magadnak, családtagjaidnak, rokonoknak, barátoknak, de kezelőként pénzt is kereshetsz vele, beépítheted már működő praxisodba, vagy újat is indíthatsz. A lehetőségek szinte végtelenek és számos további lehetőség is van a fejlődésre. Annyit és azt veszel ki belőle, amennyit szeretnél.

Hogy is néz ki egy Access Bars Tanfolyam?

Ez egy 1 napos, nagyon intenzív tanfolyam, ahol rengeteg eszközt adunk a kezedbe.

És hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Ha ismétlőként jönnél, akkor ezt féláron teheted meg. Ha 15 év alatti gyerekkel jössz, a gyerek számára ingyenes a tanfolyam elvégzése. És tudd, hogy a gyerekek nagyon fogékonyak, ösztönösen jól és gyorsan futtatják a barokat. 16-17 évesek pedig féláron végezhetnek tanfolyamot.

A tanfolyam teljes ára 70000 ft felnőtteknek, 35000 ft ismétlőknek és 16-17 éveseknek. 15 éves kor alatt ingyenes.

Várlak szeretettel a meghirdetett időpontokban, amelyeket a Tanfolyamok menüpont alatt találsz, illetve minimum 2 fő jelentkezése esetén egyéni időpontot, helyszínt is egyeztethetünk.

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.