Access Consciousness

Az Access Consciousness® olyan eszközök és technikák összessége, amelyeket arra fejlesztettek ki, hogy segítsen megváltoztatni bármit, ami nem működik az életedben, hogy másféle életed és valóságod lehessen.

A kezelés során a test, illetve a fej pontjainak érintésével aktiváljuk azokat az energiákat, amelyek segítenek feloldani, eltörölni blokkokat, berögzült sémákat és lehetővé teszik új lehetőségek, nézőpontok beérkezését, befogadását, és ezáltal, számos esetben, a testi állapotok pozitív változását is. A kezelés masszázs ágyon fekve, kényelmes ruhában történik.

A kezeléseket Budapesten (IX.ker), Gyöngyösön és Garábon végzem.

A kezelések rövid leírása alább olvasható.

A Bars kezelés során a fej 32 pontjának érintésével hatunk fontos életterületekre, ahol viselkedési minták, hitrendszerek hozzáférhetőek, illetve oldhatóak. Gyengéd érintés során megszabadulhatsz attól, ami beszűkíti a lehetőségeidet a kapcsolatok, pénz, kreativitás, öregedés és sok egyéb területen. Oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és lelki blokkok, csökken a stressz, segít koncentráltnak, fókuszáltnak lenni, be-és elfogadni.

A Facelift egy energetikai feszesítő módszer, a kezelés test, lélek, szellem szintjén hat. Egyrészt fizikailag feszesít és csökkenti a ráncokat, másrészt érzelmi, gondolati blokkokat old és elindítja a tisztítási folyamatokat. Ez egy arcon, és dekoltázson, kézrátétellel végzett kellemes, ellazító energetikai kezelés, amely a teljes szervezet egészségére és vitalitására hatással van. Egyszerre 29 energia fut és eredményeképp nem csak feszesíti a bőrt, de még a tekintet is csillogóbb, energiával telibb lesz. Alkalomról alkalomra megfigyelhető a változás, 5-20 alkalom végleges változásokat hoz.

Az MTVSS testkezelés oldja a test félreműködéseit, erősíti az immunrendszert és a test egyéb rendszereit. Beindítja a test öngyógyító folyamatait. MTVSS igazából 30 különböző energia együttese, amik a kezelés alatt végig futnak a testben. Minél többet használod az MTVSS-t, annál jobb lesz! Hat az immunrendszerre, ízületekre, hormonrendszerre, a fiatalságra, minden egyéb testkezeléshez hozzájárulás lehet. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezet képes megváltozni. Ez a kezelés a választás eszköze; majdnem mindent helyre tud tenni, ahol a test félreműködik. Felerősíti a test fizikai erőnlétét betegségek megelőzésénél, felépülésnél, a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. Harmonizálja az immunrendszert, és egyébként mindent, ami “rendszer” bennünk.

Amikor valami olyan jelenik meg a testben, aminek nem kellene, vagy nincs meg, hiányzik, aminek ott kellene lennie. Kopások, leválások, tumorok, szemölcs, ízületi gondok stb.

Segít a látásproblémákon, szembetegségeken, segít meglátni dolgokat és látszódni, láttatni magunkat. Feloldja a szemet ért traumatikus élményeket. Hasznos homlok és arcüreg problémák esetében.

Mindenféle allergia kezelésére, bőr, pollen, állatszőr, étkezésből fakadó, autoimmun rendszerek, mellékvese problémák, rheumatoid arthitis és minden túlzott reakció esetén. Akár viselkedés terén is, a mindig ellenkező, hadakozó tulajdonságok eltörlésére.

A Mimikri kezelés, mások útjainak, nézőpontjainak és valóságának feloldása és megsemmisítése. Te kinek az életét éled? A kezelés segít, hogy többé ne add fel magad azért, hogy másoknak megfelelj.

Vizsgahelyzetekben, illetve, amikor nagyon fókuszáltnak kell lenni. Segíti a koncentrációt, segít könnyedén megjegyezni bármit.
Csak MIMIKRI kezelés után futtatható.

A kompenzációs elsodródások kezelés segít, ha elakadsz az utadon, vagy letérsz a helyes és egészséges működésről, ha nem a bőség szerint élsz, hanem csak a túlélésre játszol. Ha elsodródsz a saját hatalmadtól és az erődtől, ha nem tudod végigvinni a dolgaidat, közben megakadsz, félbehagyod. Ha visszafogod az erődet, hogy erőtlenségben tartsd magad. Segít, hogy jó dolgokat tudj teremteni.

Segít a lezárásokban, továbblépésben. Minden, amit már nem akarsz választani. segít a testnek emlékezni, hogy az élet és a halál is csak választás.

Fix nézőpontok törlése, több választási lehetőség, korlátok, önkorlátozás feloldása. Ha paralizálod, megdermeszted magad a fix nézőpontokkal, amiket felveszel, csökken az örömre, a teremtésre való képesség, a mentális kapacitás. Valaha tett fogadalmak, eskük, elköteleződések oldása.
Végtelen lényként minden választás kérdése; megvan a hajlandóságod, hogy válaszd, vagy sem.
Testi korlátozásokra, amikor állandóan beteg vagy. Üzleti lehetőségek, kapcsolatok, élethelyzetek, pénzügyi helyzet stb korlátozása. Öregedéssel kapcsolatos nézőpontokra.

Ez a kezelés megteremti lényünk rugalmasságát, éppúgy, mint a testünkét. Gondolati, érzelmi, fizikai rugalmatlanságból a rugalmasság felé. Pl ha valaki makacsul ragaszkodik elvekhez, amiken nem tud túllépni, vagy a kapcsolataiban nem tud rugalmas lenni. De ugyanúgy használható testi merevségre.

A függőségek eredete általában egy trauma, vagy egy blokk. Beragadások vannak az életünkben, mindig ugyanazon a pályán mozgunk, hiszen következtetésekből működünk. Ezek az újra és újra visszatérő dolgok a függőségek, amelyek nem engedik meg és nem engedik be az új utakat és lehetőségeket. Rengeteg féle függőség létezik, soknak nem is vagyunk a tudatában. A klasszikus drog, vagy alkohol függőségen, dohányzáson túl van sok ételfüggőség, társfüggőség, tökéletességmánia és egyéb mániás és kényszeres cselekvések, viselkedések (pl körömrágás, kézmosás, hajcsavargatás, stb), szex függőség, adrenalin függőség, egészség mánia, vásárlás mánia, takarítás mánia stb. De ugyanúgy függőek lehetünk saját gondolatainktól, érzéseinktől is.

A fizikai traumák hatását és a hegesedést visszafordító kezelés. Minden heg, sérülés, műtétek utáni sebek, magukban hordozzák a sérülés által kiváltott traumát, a műtét során tudat alatt is hallott, befogadott hatásokat. A kezelés célja, hogy kitöröljük a trauma emlékét, amit a sejt nem engedett el. Feloldja a traumát, így aztán az visszatér természetes állapotába, ami a gyógyulás.

Olyan traumák esetén használjuk ezt a kezelést, amikor az annyira sokkoló volt fizikailag, vagy érzelmileg, hogy az illető hajlamos új időszámítást kezdeni ettől fogva. Ezt úgy vesszük észre valakinél, hogy folyamatosan visszatér ugyanahhoz a történethez újra meg újra, vagy megszállottan beszél ugyanarról a történetről újra meg újra. Ők beleragadtak ebbe az élethelyzetbe, nem képesek túllépni rajta. Epilepszia, pánikroham eredete is lehet.

Ez a kezelés feloldja a testben azt a programozást, ami arra késztet, hogy olyan emberekhez vonzódjunk, akik valójában nem táplálóak számunkra. Ez akkor történik, ha pl mindig csak az egyik fél ad a kapcsolatban, vagy folyamatosan a másik problémájával van elfoglalva stb. Ilyenkor elvágja a befogadását, az érzékelését, a jövő teremtését. Ez a jövő minden területére vonatkozik. Ebben a kezelésben 2 energia fut, a mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához (ami nem tápláló számunkra) és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása, ami helyreállítja a tápláló, gyógyító szexuális energiákat, ezáltal a jövőnk teremtését, a befogadást és a szexuális energia akadálytalan áramlását.

Ez a kezelés a szorongások feloldásában, a stressz megváltoztatásában segít, ami elzár az éberségtől, az érzékeléstől. Bevett, átvett szorongások, túl sok bosszúság, nem reális életérzékelés esetén futtathatjuk. A kezelés segíthet az emésztési problémákon is és a spirituális érzékelés, éberség témában is.

Ez a kezelés a fület érintő problémákon segít, illetve a hallás, „meghallás” témáin. Mi az, amit nem vagyok hajlandó meghallani?

Ez egy elképzelt szám, azt a helyet értjük alatta, ahova elrejtjük a dolgokat a testünkben. Használhatjuk betegségekre, megfázásra, influenzára, lázra, immunrendszer erősítésre, álmatlanságra és ízületi gyulladásra.

Minden olyan intenzív érzelem feloldására szolgál, ami elzár az öröm érzésétől. Feloldja az érzelmi intenzitást és helyreállítja az öröm érzését. Használható állandó, vagy intenzív félelmek, düh, harag, kétség, aggódás, idegesség, görcsösség, féltékenység, pánik, túlzott ragaszkodás, birtoklásvágy, agresszió, hiszti, depresszió stb esetén.

Túlterhelt és kimerült izmokon használjuk. Immunológiai túlérzékenység, immunrendszer túlreagálása, izomgörcs, izomláz esetén. Allergia esetén, ha hirtelen sokk reakció éri a testet. Feszes, merev izmú személyeknél, illetve ha a sokk mások ítéleteiből, ráerőltetett véleményéből ered. Az öregedéssel egyre rugalmatlanabb a test, a gondolati és érzelmi merevség megjelenik egy idő után a testben. Bezárjuk a testünket az anaphilaktikus sokkba és a test elkezdi bezárni az öregedés rendszereit. Ezzel a kezeléssel az anaphilaktikus sokk oldása után megtörténik az izmok mélylazítása, amely elkezdi lazítani azokat a területeket, ahol megkeményedtek a dolgok. Túledzés és mindenféle „túlcsinálás” esetén is hasznos, pl túlterhelt énekes, táncos, túldolgoztatott állat stb. Ha egy mozdulattól becsípődik, bezáródik valami, ezzel tudod ellazítani, kinyitni.

Ahhoz, hogy valami toxikus legyen, az kell, hogy ne tudjon kiürülni, egyesülnie kell valamivel, hogy megragadjon a testben. Ez a kezelés megkeresi, hogy a két anyag hol találkozott és szétszedi őket, hogy eloszolhassanak. Önmagában egyik sem tud megmaradni a testben, de ha a kettőt összetesszük, akkor nem lehet ezeket eltávolítani. A túl sok méreganyagot jelezheti pattanás, ízületi fájdalmak és a testben megjelenő rákért is felelős lehet a toxikus amalgám.
Ételt, vagy italt is meg lehet vele változtatni.

A nyirokrendszerre hat, ami szállítja a méreganyagokat. Fizikai szinten a méreganyagok kiürítésére hat, de ezen kívül mindenféle áramlásra. A mérgek kiürítése lehet harag, düh, vagy mérgező dolgok kiürítése is. Amikor felbomlik a harmónia, érzelmi ellentmondások alakulnak ki, pl el kéne engedni valamit, de nem megy. Ilyenkor lehetnek feszítő arcüregi és fül problémák, megfázás szerű állandó vizes orrfolyás, zsírosodás a fülekben- dugulás, benntartás a testben. Vizesedés a lábakban, ami jelentheti az érzelmek benntartását.

Fogyásprogram, ami fizikai, gondolati, érzelmi szinten hat. Fizikailag karcsúsít, miközben eltörli a végtelenítetett, visszatérő mintákat, amelyeket folytonosan ismétlünk. Az érzelmek, érzések bezárása a testbe is okozhat elhízást. Ha nem tudunk megbocsátani, elengedni, akkor a bejövő érzések eltárolódnak a zsírsejtekben. Sokszor kapcsolódik hozzá önértékelési probléma is. Ha pedig elértéktelenítjük magunkat, korlátozzuk a teremtéseinket is.

Előző életekből hozott blokkok, traumák, bevésődések törlése. Ezek után pedig a jelen valóságának megerősítése, lehetőségek beáramlása.

Itt tulajdonképpen a befogadás helyreállításáról van szó. Mindent, amit szeretnénk, azt be is kell fogadni a rendszerünkbe, nem elég csak megközelíteni. Segíthet ez a kezelés, ha már sok mindent megtettél egy ügyért, de mégsem manifesztálódik fizikailag, lehet ez bármilyen életterületen (pénz, párkapcsolat, munka stb). Ha nehezen tudsz el- és befogadni szeretetet, elismerést, segítséget stb. Ha babát szeretnél, de nem sikerül beágyazódnia, vagy nem sikerül megtartani. Ha befogadnál még a Föld javaiból, vagy az Univerzumtól.

Minden, amit kitalálsz az időre és ebből teremted az életed. Pl: mennyi fér bele egy napba. Egységnyi időkben gondolkozunk, amik lekorlátoznak minket és elkezdődik a versenyfutás az idővel, ami nagyon sok probléma, stressz, feszültség forrása lehet. A kezelés segít ezt teresebbé tenni, végtelen időben, végtelen lehetőségeket teremteni. Az idő múlásával megteremtjük az elmúlást is, ezzel együtt az öregedést és a ráncokat. Az idő kromatikája, a színtartománnyal, a bőr fénytörésével van kapcsolatban. Meg lehet változtatni a bőr szerkezetét ha ezt a hullámhosszt futtatjuk rajta.

Ez a kezelés felfokozza az éberséget arról, hogy a tested hogyan használná az élelmet, hogy kiengedje az energiát, ami eleve benne van.

Valójában semmi sem genetikailag működtetett, de az emberekben nagyon mélyen kódolt az, hogy hogyan keletkezhet, hogyan oldódhat meg, vagy hogyan nem oldódhat meg egy betegség. Ha családi vonalon ismétlődések, halmozódások, máshogy el nem múló betegségek, tünetek vannak,(akár arcvonások kezdenek el hasonlítani valamelyik rokonra stb), érdemes futtatni ezt a kezelést, hogy ne más mintáit másoljuk, hanem saját életünket tudjuk élni. Bármi is legyen a forrása (forrástere) a betegségnek,- érzelmi, hitrendszer, átvett minta stb-, azt kioldja ez az energia.

Hasznos olyan helyzetekben, amikor úgy érzed, hogy már elérted a csúcsot és 1-, vagy több élethelyzeted leszállóágban van, nem tud tovább növekedni. Ha hanyatlásba fordulnak a dolgok, és nem jönbnek be az új lehetőségek. Fizikai leépülésre, öregedésre, annak minden elemével, érzelmi kiégések, célok eltűnése, hitrendszerek (a csúcson kell abbahagyni, idővel minden elmúlik, stb). Üzleti élet és a pénzügyek terén folyamatos növekedésre. A párkapcsolatban folyamatos együtt növekedésre ahelyett, hogy elfogadnánk, hogy idővel eltávolodunk, kialszik a tűz, stb.

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.