Expanse Therapy

Az EXPANSE THERAPY egy teljesen új, fantasztikusan erőteljes, holisztikus terápiás kezelés, mely az életöröm és az életenergia növelése érdekében jött létre, mindemellett óriási, valódi érzelmi felszabadulást kínál.

Célja: alvásminőség javítása, önbizalom növelése, fizikai és pszicho-érzelmi fájdalmak enyhítése.

Az illóolajok és növényi olajok keverékének köszönhetően, a különböző energetikai technikákkal, a masszázzsal, koppintásos módszerrel, akupresszúrával, hangterápiával, fényterápiával, légzés és szív koherencia bevonásával megalkotott kezelés kombinációja, a belső – külső jólétünk sikerét adja, testi – lelki, érzelmi és fizikális szinten.

3 részen dolgozunk: A “FEJ – SZÍV – HAS a boldogsághormonok aktiválásával megtisztul, mivel az agy, a szív és a bélrendszer szintjén raktározódnak el elsősorban a stresszhez és a túlterheltséghez kapcsolódó érzelmeink, betegségeink (több mint 240 millió neuron található ezen a 3 területen).

Az Expanse Therapy nagyon új és nagyon ütős kezelés, rendkívül mélyre tud menni. Kicsit fejmasszázs, erőteljes hasmasszázs, a szív terének nyitása, illóolajok, hang-és fényterápia.

Lehetővé teszi a nagymértékű elengedést, mint egy igazi természetes antidepresszáns, hangulatjavító, a belső mosoly koncentrátuma, az öröm és a felszabadulás terápiája!

Az illóolajok együttese az érzelmekre, a különféle betegségekre hat, és sok más erénnyel is bír. A hangterápia speciálisan az egyes kezelt területeknek megfelelő Hertz-frekvenciákra kifejlesztett és kalibrált hangsávval hat a feszültségekre, az elzáródásokra és az érzelmekre.

Kiknek ajánlott:

A kezelések során eddig felmerült „témák”, amikkel dolgoztunk:

Az 5 Kontinens Masszázzsal együtt ez a két “kezelés” valódi katalizátor a változásra és egymást szépen kiegészítve, karöltve csodálatos hozzájárulások fájdalmaink, ítéleteink elengedésére, ez által a nagyobb öröm és könnyedség megélésére, életünk kinyitására.

Küldetése az élet, a test és az elme valódi átalakítása, valódi teremtés , és a kollektív tudatra való hatásgyakorlás.

A kezelés masszázs ágyon, ruhában történik, csak a hasmasszázshoz kell a hasat szabadon hagyni.

Időtartama 60 perc.

Ideális esetben egy kúra 4 kezelésből áll és lehet fokozni a hatást 5 kontinens masszázzsal, időnként beiktatva.

Ettől eltérő módon is alkalmazható, egy-egy kezelés is óriásit tud nyitni.

Jelentkezés

    Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.