Hangszertartások Garábon a Samsara hangtállal

A Samsara különleges energetikájú helyen áll. A Cserhát hegyvonulatai között számos buddhista és keresztény szent hely található, és lenyűgöző a hegyek és az erdő találkozása ezzel az energetikával. Garábon, ami egy nagyon ősi, több, mint 1000 éves település, nemrég találták meg egy premontrei apátság romjait is. A hely adottságai összefonódnak a Samsara hatásaival.

„A SAMSARA a világ jelenleg legnagyobb hangtálja. 2018-ban öntötték egy évszázados hagyományokkal rendelkező harangöntő műhelyben. Súlya több, mint 2,5 tonna és átmérője 233 cm. A SAMSARA méreténél és erejénél fogva egy óriási lehetőség arra, hogy a hangtálak gyógyító, ellazító és tudatemelő hatását hallgatója sokszorosan élvezhesse.

Érdekessége, hogy azon túl, hogy eredeti, nepáli hangtál recept alapján készült el, beleöntöttek egy kicsi hangtálat is. Így biztosítva a hangtál vonal folytonosságát. A szentély felavató szertartásán pedig Jigthub Rinpoche áldotta meg. 

A SAMSARA mérete lehetővé teszi, hogy a kezelések alkalmával a belsejében is tartózkodhassanak, engedve, hogy mély hangjai és mindent átható rezgései a sejtek legbelsejébe is eljussanak.”

A Mahayana Buddhista Egyház emlékkertjében és meditációs központjában hangfürdőkkel és meditációkkal várják az érdeklődőket világnézettől és vallási hovatartozástól függetlenül. A hangfürdőkön kisebb harangok is megszólalnak, a nagy hangtálba pedig bele is lehet feküdni, így egész testünkkel érezhetjük a rezgést.

A Samsara méreteiből adódik, hogy az átlagos hangtálak hatásait nagyságrendekkel megsokszorozza, felnagyítja.

Sejtszinten hangol át bennünket, új gondolati és érzelmi minták tudnak kialakulni. Mivel megváltozik a rezgésszintünk, a környezetünk ránk adott válaszai is megváltozhatnak.

Sokszor, ha a csinálás nem változtat meg dolgokat, pedig mindent megtettünk, akkor érdemes kipróbálni a megengedést, az ellazulást. Ebben a térben olyan dolgok is meg tudnak mozdulni, amelyek addig beragadtak, újra el tud indulni az áramlás a megrekedt területeken, kioldódnak érzelmi feszültségek és a test megkönnyebbül.

201289670_839993906939431_2748072882025583734_n

A hangtálazás a rezgésterápiák csoportjába tartozik. A hangtálak árnyaltan szólítanak meg minket és rétegzetten szólítják meg az energetikai rendszereinket, testeinket (durva és finom fizikai testeket), mentális, érzelmi és fizikai szinten hatnak. Fizikai szinten serkentik az anyagcserét, fokozzák a sejtek közötti áramlást, hatnak a vérnyomásra, sejtregenerálódásra. Gyorsítják a sebgyógyulást. Általános lazító, stresszoldó hatásúak. Fizikai fájdalmak feloldására is alkalmazható. Energetikai szinten az energia rendszerünket harmonizálja, hiányt pótol, többletet csökkent, újraindít áramlásokat, ott, ahol addig elakadt. Harmonizálja a jobb és bal agyféltekét, oldja a szorongásokat, visszajuttat az ősbizalomhoz. Segít hozzáférni a tudatalattihoz, a belső bölcsességhez. Az érzelmekre is hatnak, célzottan, vagy akár mellékhatásként. Ilyenkor elfojtott, meg nem élt érzelmek jöhetnek a felszínre, amelyek fontosak a gyógyulás szempontjából. A kezelésben nem csak tisztítás és oldás történik, hanem az eddig kizárt energiák beengedése is.

Várlak szeretettel ennek a különleges élménynek a megtapasztalására!

Ezen kívül egyéni időpontok is foglalhatók egyeztetés után egyszemélyes, páros, vagy kis csoportos hangfürdőre.

Elérhető nyelvek: magyar, angol, olasz

Hozzájárulás

Nyitott, csoportos hangfürdő

12 000 Ft /fő /120 perc (max 25 fő)

Egyéni hangfürdő

25 000 Ft /fő /60 perc

29 000 Ft /fő /90 perc

Páros hangfürdő

36 000 Ft /2 fő /60 perc

41 000 Ft /2 fő / 90 perc

Kiscsoportos hangfürdő

15 000 Ft /fő /90 perc (max 8 fő)

Aktuális időpontokhoz és foglaláshoz

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.