LHL - Life Head Lift

Az 5 Kontinens Masszázs legújabb egyedülálló kezelése a szépség és a jó közérzet szinergiáját, a test lélek és szellem szépségének egyesülését teszi lehetővé.
Az LHL kezelés feloldja azokat az elakadásokat, amik blokkolják a testben az energia megfelelő áramlását, felszabadítva az érzelmeket, a test által elraktározott traumákat, átalakítva az anyag egészét, így az arcon gyakorolt lifting technika kivételes hatásokat fejt ki.

Egyetlen kezelésben ötvöződik a koponyamasszázs, a craniális oszteopátiából eredő kínai masszázs, Derwiche masszázs, a japán, az ősi és indiai öregedésgátló masszázs. A látás javítását elősegítő szemjóga, kombinálva az EMDR technikákkal, arcjógával, shiatsuval, a Csikunggal, különböző kontinensekről és kultúrákból származó technikákkal, amelyek minden szervet megdolgoznak, mindössze az arc reflexpontjainak stimulálásával.

A bőrt a neurotranszmitterek közvetlenül az agyhoz kötik, mindezen masszázs technikák segítségével felébresztjük a test és a szervek tudatosságát.
A legújabb esztétikai kutatásokból származó illóolaj- és növénykészítményt tartalmazó elixírt alkalmazzuk a kezelés során, amely fenomenális bőrfiatalító és bőrjavító hatást fejt ki.

90 perc tiszta boldogság, amely lehetővé teszi, hogy sejtjeid megújuljanak és kapcsolódj valódi lényeddel.

Tapasztalatok és visszajelzések címszavakban, amik eddig megjelentek:

Az LHL elixír illóolajai, amit a kezelésben használunk magas minőségű olajok, amit gondosan válogattak a világ több tájáról, hogy mindegyik a lehető legtisztább legyen.

Az elixír összetevői: jojba olaj, kókuszolaj, édes mandulaolaj, makadámia olaj, barackmag olaj, argánolaj, avokádó olaj, vörös málnamag olaj, kaméliamag olaj, gránátalmamag olaj, orbáncfű olaj, kakaduszilva olaj, grapefruit olaj, neroli, ylang-ylang, geránium, levendula, citrommirtusz, halványvirág, benzoin.

A kezelés alatt fontos, hogy ne viseljen ékszert, fülbevalót, piercinget a fej területén, sminket, fogszabályzót, kontaktlencsét és a hajat hagyja szabadon (ne legyen összefogva)!

Ellenjavallatok:

Jelentkezés

    Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.