Points of You

Könnyed, játékos nézőpontváltás coaching módszere

Sokszor okoz problémát, hogy beleragadunk mintákba, helyzetekbe, a sok ránk rakott és megtanult viselkedési formába, nézőpontba, megtanuljuk, hogy milyeneknek kell lenni a dolgoknak. Ebből a bemerevedett helyzetből „nem látunk ki”. Ilyenkor szokták javasolni, hogy távolodj el a problémától, nézd meg kívülről stb, ami nem mindig egyszerű.

Nézőpontot váltani hatalmas lépés a felismeréshez, illetve a megoldás megtalálásához és nem utolsósorban egy olyan készség, amelyre manapság mindenkinek szüksége van, a magán- és szakmai életben egyaránt.

Ebben tud nagyszerű módszer lenni a Points Of You!
Szó és kép kártyáival játékos és élvezetes módon szólítja meg a jobb és bal agyféltekét, hívja elő a tudatalattiból a tartalmakat, ütközteti az érzelmeket az értelemmel.

A módszer 4 alappillérre épül:

Egyéni és csoportos munkában egyaránt használható.

Ajánlom iskolákban, cégeknél probléma feltárásra, csapatépítésre, összekovácsolódásra, különböző viselkedésminták, munkahelyi problémák felismerésére, és megoldására, tréningekre, viták vezetésére, fejlesztésre, vélemények ütköztetésére, egyéni fejlesztésre, egyéni terápiákhoz.

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.