Stressz nélkül könnyedén

Mit kezdjél a gyerekeddel, ha stresszes, kedvetlen, pesszimista, iskolai nehézségei vannak, akadozik a figyelme, unatkozik, gond van vele … vagy egyszerűen „csak” nincs jól?
 
Érzed néha, hogy szülőnek lenni nem könnyű? Hogy nem csinálod jól? Hogy úgy segítenél a gyerekednek, de nem tudod, hogyan?
Összeállítottunk egy 8 hetes programot, ami eszközöket ad a kezedbe, hogy megoldást találj mindazokra a kihívásokra, nehézségekre, helyzetekre, amivel szülőként, és amivel gyermeked találkozik a hétköznapok során.
Eszközöket kapsz arra, hogy elengedjétek a stresszt, bármi is legyen a kiváltó oka. Segítséget ahhoz, hogy felismerjétek – te és általad a gyerkőcöd is -, hogy miben vagytok jók, mik az erősségeitek, ami által több önbizalommal, örömmel fogtok rendelkezni!
 
A program megoldás- és gyakorlatorientált, a Ti aktuális témáitokkal, kérdéseitekkel, helyzetetekkel foglalkozunk. A találkozók közti időre könnyű feladatokat kaptok, amik a módszerek és eszközök gyakorlásáról, mindennapi életetekbe való beépítéséről szólnak.

A program házigazdái:

Helyszín: Wekerlei Kultúrház, 1192 Budapest, Petur utca 7.

Időpontok:

A program díja 70.000 Ft

Amennyiben ezek az időpontok nem megfelelőek számodra (vagy a helyszín), de szívesen jönnél egy ilyen programra, keress bennünket, megfelelő számú jelentkező esetén máshol és más időpontokban is indítunk csoportokat!
Opció: 4+4 alkalomra is lehet csatlakozni; amennyiben a 8 hetes elköteleződést nem tudod most választani. Ez esetben az első 4 alkalom díja 50.000 Ft, a második 4 alkalom 20.000 Ft.

Jelentkezés és bővebb információ:

Bánffy Panna
banffy.panna@gmail.com
+36 20 5722778

Hermann-Lizer Krisztina
hl.kriszta@gmail.com
+36 20 5503190 (18 h után)

Szalai Krisztián
krisztian.szalai@gmail.com
+36 70 3818700

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.