Tevékenységeim

LHL - Life Head Lift

Expanse Therapy

5 Kontinens Masszázs

Hangszertartások Garábon a Samsara hangtállal

Hangtál

A hangtálazás a rezgésterápiák csoportjába tartozik. A hangtálak árnyaltan szólítanak meg minket és rétegzetten szólítják meg az energetikai rendszereinket, testeinket (durva és finom fizikai testeket), mentális, érzelmi és fizikai szinten hatnak.

Access Kezelések

Az Access Consciousness® olyan eszközök és technikák összessége, amelyeket arra fejlesztettek ki, hogy segítsen megváltoztatni bármit, ami nem működik az életedben, hogy másféle életed és valóságod lehessen.

Access Bars tanfolyam

Ha hallottál már a barsról, esetleg kipróbáltad és személyes tapasztalataid is vannak róla, akkor lehet, hogy szívesen meg is tanulnád. Ha nem hallottál róla, akkor pedig figyelmedbe ajánlom az alábbi információkat. Várlak akkor is, ha ismételni szeretnél.

Access Facelift tanfolyam

A Facelift egy kellemes, kézrátételes energetikai feszesítő módszer. A kezelés test-lélek- szellem szintjén hat; energiái egyrészt fizikailag feszesítik a bőrt és csökkentik a ráncokat, másrészt érzelmi, gondolati blokkokat oldanak és elindítanak tisztítási folyamatokat.

Happy Mouth

A Happy Mouth™ kezelés a testek generáló, teremtő képességének az aktiválásáról szól.

Jóga

A női jóga órán a női szervek egészségének fenntartására fókuszálunk.

Points of you

Könnyed, játékos nézőpontváltás coaching módszere.

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.