Happy Mouth™ generatív és helyreállító rendszerek az egészségért

A Happy Mouth™ kezelés a testek generáló, teremtő képességének az aktiválásáról szól.

A Happy Mouth kezelés tisztítja az érzelmi, a mentális és spirituális energiákat, amelyek beragadtak bármelyik energiatestedbe, amelyek nem hasznosak és nem hozzájárulások számodra. Nagyon sok fájdalom és kényelmetlenség érzet a testben nem magából a testből jön. Jöhet az energiatestekből, és a testet körülvevő energiamezőből. Lehet fájdalmad a mentális testedben, lehet fájdalmad az érzelmi testedben, és lehet fájdalmad a spirituális testedben. Amikor a fájdalommal nem foglalkozunk az energiamezőben, és egyik energiatestünkben sem, akkor megy a következő szintre, és aktualizálódik a fizikai testeben.

Sokszor, amikor fizikai tüneted van, annak az eredete nem a fizikaiban van. Akár éveket tölthetsz azzal, hogy orvostól csontkovácshoz, homeopatához stb. jársz, hogy próbálsz gyógyulást keresni, mikor az ok valójában az energiában van. És ez nem azt jelenti, hogy nem valós. Csak ez energia. Szóval, amikor a mentálisban kezdődik, és nem foglalkozunk vele, akkor átmegy az érzelmibe, és amikor az érzelmiben van és nem foglalkozunk vele, átmegy a fizikaiba.

A Happy Mouth kezelés rendszereket aktivál a testben. Fiatalítás rendszerünket, hajnövesztő, íny, állkapocs, fogak, csontok helyreállító rendszereit… Hasonlóan az Access Bars kezeléshez, itt is pontokat érintünk a fejen, amiknek a stimulálásával aktiválódnak a különböző rendszerek a testben.

Az aktiválás 21 napos folyamatokban működik. Ha nem 21 napos egybefüggő folyamatban kapod a kezelést, csak az idődet és pénzedet vesztegeted. Minden eredmény egyedi, függ a hitrendszereidtől, befogadási hajlandóságodtól.  A Happy Mouth kezelések növelik, növelhetik a befogadásodat az élet minden területén. Nem helyettesíti a fogászati kezelést, de a fogak és a száj egészségének generálására nagyon jó alternatíva lehet.

A kezelések után – akár már közben is – észrevehetsz, érzékelhetsz változásokat nem csak a szádban, de az életed és a tested bármely területén. Ez intenzív is lehet! Engedd, hogy a 21 napos folyamat megtörténjen és aktiválódjon az a rendszer, amellyel dolgozol.  pl fogíny, vagy fogszuvasodás, vagy állkapocs stb és az ezekhez kapcsolódó hitrendszerek.  És tudd, hogy szükség lesz néhány 21 napos folyamatra, hogy az összes rendszeredet aktiváljuk! (Ha ezt szeretnéd.) Néhány hónapba is telhet, mire a változások a fizika szinten is megjelennek.

Kinek ajánlott?

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak.